Szivárványos délután

2013.11.09. 11:02 zoli.

Csütörtökön az időjárás egy kellemes kis meglepetéssel indította a délutánt: egy szivárványt produkált. Csak rövid ideig tartott, de teljes volt, mindkét vége jól látszott.

Rainbow - w630.jpg

Az a pláne a dologban, hogy ezt a munkahelyemről láthattam anélkül, hogy az asztalomtól elmozdultam volna. Szóval itt a kilátás nem néhány, tőlem kb. 8 m-re lévő ablakból áll, amiken a roló szinte mindig le van engedve. :)

Egyébként látni még mókusokat is, ahogy futkároznak a fákon, bokrokon, vagy éppen keresztül az úton. Egyik alkalommal egy ilyen átfutás egy autós koccanáshoz vezetett. Egy nő hirtelen fékezett a mókus miatt, a mögötte haladó autó pedig egy picit beleszaladt. A hátul lévő autónak meggyűrődött a motorházteteje, az elöl lévő talán kisebb kárt szenvedett el, a mókus viszont sértetlenül távozott. :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zolikalandjai.blog.hu/api/trackback/id/tr335621648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása